Nicky's Massage

3 min lezen

Je bent in goede handen

Bij Nicky’s hebben we de kneepjes van het vak goed in de vingers. Met oog voor jou en je lichaam werken we vanuit een onderzoekende, klachtgerichte aanpak. Geen twee mensen zijn hetzelfde, dus onze behandeling ook niet. Voor een sportmassage hoef je bijvoorbeeld geen Olympisch atleet te zijn. Het enige wat jij daarvoor moet doen, is je lichaam belasten. Hoe je dat doet, dat mag je helemaal zelf weten. Naast sportmassages kun je bij ons ook terecht voor bindweefsel- en natuurlijk ontspanningsmassages. Zo zorgen wij ervoor dat jij er weer tegenaan kan. 

Je bent bij ons in goede handen.

Je bent de hele dag in beweging. Je loopt, hurkt, bukt, gaat staan en weer zitten. Je werkt van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, daagt jezelf uit op de Utrechtse Heuvelrug of buigt je urenlang over het onkruid in de achtertuin. Die knoop in je nek, die zit daar echt niet voor niets. Kom langs bij Nicky’s Massage en laat de bezigheden van alledag wegkneden.

Merkverhaal

Nicky's Massage

Merkverhaal · Positionering

Polaroid foto van massage vrouwengezicht
Polaroid foto van massage vrouwengezicht

Actieve inwoners van alle leeftijden

Vlak naast de Utrechtse Heuvelrug, een bosrijk recreatiegebied met wandel- en fietsroutes, ligt Zeist. Zeist is een gemeente met zo’n 65.000 inwoners, waarvan maar liefst 83% in goede gezondheid leeft. Van de Zeistenaren tussen de 18 en 65 jaar oud sport 58% minimaal eens per week en 52% wandelt of fietst dagelijks.

Toch wordt er ook veel stilgezeten. Veelvoorkomende beroepen in Zeist zijn zogenoemde ‘zitberoepen,’ waarvoor gemiddeld 8 uur per dag aan een bureau wordt gewerkt. Ook is Zeist rijk aan zorgverleners en doet 29% van de 65-plussers vrijwilligerswerk. Kortom: Zeist is een gemeente met actieve inwoners van alle leeftijden, die baat hebben bij een veerkrachtig en soepel lichaam.

Positionering

In de praktijk

Sinds 2017 is Nicky’s Massage, opgericht door Nicky Lammerts, te vinden in het centrum van Zeist. Als voormalig paardrijinstructrice weet Nicky precies wat intensieve belasting met een lichaam kan doen. De paarden- en massagewereld delen bovendien een belangrijke factor: het is iets waar je naar uitkijkt. Een plek waar mensen graag komen en weggaan met vernieuwde energie.

De masseurs van Nicky’s Massage zijn dan ook betrokken mensen-mensen, bekwaam en doorkneed, die ervoor zorgen dat de klant zich gezien en gehoord voelt. Dit betekent dat een masseur niet zomaar aan de slag gaat, maar eerst vraagt naar klachten, details en blessures. Op basis van deze klachtgerichte aanpak start de masseur doelgericht met de behandeling. Ook kan de masseur tips geven over een vervolgbehandeling, een goede lichaamshouding of oefeningen voor thuis.

Wel holistisch, niet alternatief

Zodoende wordt er bij Nicky’s Massage gekeken naar het complete plaatje, wat aansluit bij een holistische visie. Toch past de term ‘holistisch’ niet goed bij Nicky’s Massage omdat het holistisch gedachtegoed, in de context van fysiotherapie en massage, geassocieerd wordt met alternatieve geneeswijzen en levensstijlen.

Om het praktische, nuchtere karakter van Nicky’s Massage te bewaken wordt de term holistisch daarom vermeden of vervangen door ‘onderzoekend.’ Als resultaat van deze onderzoekende, klachtgerichte werkwijze worden sportmassages het meest gegeven, maar ook stoel-, zwangerschaps-, bindweefsel- en ontspanningsmassages behoren tot de mogelijkheden.

Zo zorgen de mensen van Nicky’s Massage ervoor dat klanten niet alleen uitgerust, maar ook echt geholpen zijn als ze naar huis gaan.

Persoonlijke aandacht
zonder clichés

Nicky’s Massage onderscheidt zich met haar nuchtere positionering van andere massagepraktijken die een meer spirituele, wellness-achtige ervaring verkopen. Clichématige voorwerpen zoals kristallen en Boeddhabeeldjes passen daarom niet binnen de bedrijfsfotografie.

Portretten en close-ups zijn geschikt om de persoonlijke en klachtgerichte aanpak te verbeelden.

fotografie advies

Twee polaroids van masseurs
Twee polaroids van masseurs
Polaroid foto van massage schouder
Polaroid foto van massage schouder