Ik ben Iris, hallo!

Copywriting

Ik krijg energie van de afwisseling tussen denken en doen. Als ik 's ochtends mijn hoofd kan gebruiken voor een concept of positionering, wil ik 's middags lekker redigeren en mails wegwerken. En als de klus ook nog eens over een maatschappelijk thema gaat, dan maak je me helemaal blij.

Ik ben betrokken, bedachtzaam en zorg van a tot z voor mijn projecten. Er wordt niets zomaar over de schutting, heg of bij een ander in de sloot gegooid. Zo zette ik voor Hortus Populus een uitgebreide online handleiding klaar.

iris van dijk uitgeknipt hoofd op foto van schrijvende vrouw met veel planten
iris van dijk uitgeknipt hoofd op foto van schrijvende vrouw met veel planten
iris van dijk uitgeknipt hoofd
iris van dijk uitgeknipt hoofd

Al van kleins af aan verlies ik mij graag in verhalen. Kort en lang, poëtisch of plat, ik ben er dol op. Niet alleen voor het plezier, maar ook om te weten wat er in de wereld speelt.

Daarvoor lees ik De Groene Amsterdammer en volg ik natuurlijk het nieuws. Voor de afwisseling droom ik 's avonds weg bij Zembla, Pointer of Keuringsdienst van waarde. Voor Heel Holland Bakt mag je me weer wakker maken. Zo, genoeg over seks. We gaan het hebben over werk.

In drie woorden:

1. NPO-kijker

2. Bibliofiel

3. Vegetariër

Grafische achtergrond

Voordat ik copywriter werd, werkte ik als grafisch ontwerper bij een creatief bureau. Hierdoor weet ik precies hoe een ontwerpproces verloopt. Dat is makkelijk samenwerken en als het nodig is dan wandel ik gewoon even van de schrijf- naar de tekentafel.

Eerst denken, dan doen

Cijfer 3 uitgeknipt
Cijfer 3 uitgeknipt

Copywriter
met een grafische achtergrond

Keertje kennismaken? Laten we dan een bakkie doen.

– Iris